ورود / عضویت در نهنگ
لطفا شماره تلفن همراه خود را وارد کنید:
شماره تلفن همراه
ورود / عضویت
برای عضویت در نهنگ لطفا اطلاعات زیر تکمیل کنید:
نام
نام خانوادگی
کد تایید
ارسال مجدد کد
تعریف کلمه عبور
شرایط و قوانین وبسایت
را مطالعه کردهام و میپذیرم.
ثبتنام
تغییر شماره
شماره موبایل و کلمه عبور خود را وارد کنید
شماره موبایل
کلمه عبور
مرا به خاطر بسپار
ورود
فراموشی کلمه عبور
کد ارسال شده را وارد کنید:
کد تایید
ارسال مجدد کد
تغییر کلمه عبور
ورود مجدد
0
ورود/عضویت
جستوجوی پیشرفته
کتاب
جستوجوی پیشرفته
در حال بارگذاری کتابها ...
ناشر
در حال بارگذاری ناشران ...
پدیدآورندگان
در حال بارگذاری پدیدآورندگان ...
پدیدآورنده
غلامرضا مصباحی
اشتراکگذاری
فقط محصولات موجود
مرتب کردن
محصولات
بر اساس قیمت کمتر
بر اساس قیمت بیشتر
بر اساس پرفروشترین
بر اساس جدیدترین
فیلتر کردن
محصولات
5 عنوان
دستهبندی
حرفه و فنون
آشپزی و تغذیه
مترجم
خلاصه ای از شمی و عملیات صنعتی تولید عسل
اتوره بگلیو
مترجم: غلامرضا مصباحی
نشر مرجع علم
ناموجود
نويسنده
اصول صنایع کنسروسازی با تجدید نظر
غلامرضا مصباحی
نشر علم کشاورزی ایران
ناموجود
نويسنده
اصول صنایع تولید شکر
غلامرضا مصباحی
نشر علم کشاورزی ایران
ناموجود
مترجم
کنسروسازی از سبزی های مختلف
سوزان فدرستون
مترجم: غلامرضا مصباحی
نشر مرجع علم
ناموجود
نويسنده
شناسایی عسل تقلبی
غلامرضا مصباحی
نشر علم کشاورزی ایران
ناموجود