کتاب
جست‌وجوی پیشرفته
    ناشر
      پدیدآورندگان
        این کتاب را خوانده‌ام.
        0
        این کتاب را می‌خواهم بخوانم.
        0

        از پیش مدرنیسم تا پست مدرنیسم

        0 (0)
        ناموجود

        مشخصات کتاب از پیش مدرنیسم تا پست مدرنیسم

        تعداد صفحات
        571 صفحه
        شابک
        9786226654524
        سال انتشار
        1399
        نوبت چاپ
        1
        قطع
        رقعی
        جلد
        شومیز

        دربارۀ کتاب از پیش مدرنیسم تا پست مدرنیسم

        کتاب " از پیش ـ ‌مدرنیسم تا پست‌ ـ مدرنیسم " مجموعه مقاله‌ها و مصاحبه‌هایی از "یدالله موقن" است که در سال 1399 به چاپ رسیده. "یدالله موقن" مترجم و نویسنده‌ی ایرانی است که در دوران جوانی به ‌مدت دو سال در رشته‌ی فیزیک دانشگاه اصفهان تحصیل کرده و سپس از این رشته انصراف داده و به انگلستان رفته است. وی از دانشگاه هال لیسانس فیزیک را کسب کرده و در دانشگاه لیدز در رشته‌ی تاریخ و فلسفه‌ی علم به ادامه‌ی تحصیل پرداخته است. موقن تا مدت‌ها پس از بازگشت به ایران و پیش از انقلاب فرهنگی در دانشگاه اصفهان به تدریس فلسفه مشغول بوده است. وی کتاب‌های «فلسفه‌ی روشنگری»، «اسطوره‌ی دولت»، «فرد و کیهان در فلسفه‌ی رنسانس»، «فلسفه‌ی صورت‌های سمبلیک: اندیشه‌ی اسطوره‌ای» اثر ارنست کاسیرر و همچنین «کارکردهای ذهنی در جوامع عقب‌مانده» اثر لوسین لوی‌ ـ برول و «عقلانیت و آزادی» مقالاتی از ماکس وبر را به زبان فارسی ترجمه کرده است. او همچنین بخشی از مقاله‌ها و مصاحبه‌های خود را در کتابی تحت‌عنوان «شیوه‌های اندیشیدن» منتشر کرده است.

        مطالب کتاب " از پیش‌ ـ‌ ‌مدرنیسم تا پست‌ ـ مدرنیسم " براساس موضوع به دو دسته‌ تفکیک شده است: نویسنده در دسته‌ی اول به موضوع فضا و زمان در اسطوره، هنر و علم پرداخته و پس از آن فلسفه‌ی ارنست کاسیرر را بررسی کرده است. در این بخش از فرم اندیشه‌ی اسطوره‌ای تا مقوله‌ی روشنگری و فلسفه‌ی کانت درباره‌ی روشنگری مورد بررسی قرار گرفته است. در نهایت آرا و نظریه‌های هگل، مارکس، ژرژ سورل و کارل اشمیت نقد و واکاوی شده‌اند.

        دسته‌ی دوم را مقاله‌ها و مصاحبه‌هایی با ارجاع به آرای متفکران فرانسوی درخصوص تحول ذهن انسان تشکیل می‌دهند. در همین بخش به مقاله‌های «سنت ـ تجدد»، «ارتباط مارکسیسم با الهیات هگل» و «روشنفکران ایرانی و مارکسیسم» پرداخته شده و نیز به نظر هگل درباره‌ی حماسه و نظر لوکاچ درخصوص مدرنیسم ادبی و حماسه اشاره شده است.

        نظر خود را بنویسید:
        امتیاز شما به این کتاب
        ثبت نظر