کتاب " راهنمای خلاقیت فیلمنامهنویس " اثر "لیندا سیگر" و ترجمهی "عباس اکبری" است. دکتر لیندا سیگر در سال ۱۹۸۱ کارش را طبق متدی که در رسالهی دکترای خود به آن پرداخته بود، در زمینهی مشاورهی فیلمنامهنویسی آغاز کرد. از آن زمان تابهحال او به نویسندگان، کارگردانان، تهیهکنندگان و شرکتهای تولید فیلم برای بیش از دو هزار فیلمنامه و صد فیلم مشاوره داده، در ۳۱ کشور فیلمنامهنویسی را آموزش داده و در این زمینه برندهی چندین جایزه شده است. سیگر در زمینهی کتابهای فیلمنامهنویسی معروفتر است؛ ولی چند کتاب در زمینهی مذهب و عرفان نیز منتشر کرده است.
از نظر "سیگر" نوشتن یک فیلمنامهی خوب فقط ثبت یک ایدهی خوب روی کاغذ نیست. این کار نیازمند پشتکار در نوشتن و دوباره از نو نوشتن است. کتاب راهنمای خلاقیت فیلمنامهنویس شما را به روش خاصی با فیلمنامهنویسی از قدم اول یعنی ایدهپردازی تا بازنویسی آشنا میکند و با متدهای خاصی به شما یاد میدهد که چگونه فیلمنامهی منسجمتر و بهتری بنویسید. اگر در حال نوشتن اولین فیلمنامهی خود هستید، این کتاب به شما کمک میکند تا داستانی دراماتیک و پرکشش خلق کنید. و اگر نویسندهی باتجربهای هستید، کمک میکند ترفندهایی را که به صورت تجربی آموختهاید بهتر بشناسید و از آنها استفاده کنید. اگر هم در بازنویسی اثر خود به مشکل برخوردهاید، کتاب به شما کمک میکند تا مشکل را شناسایی و رفع کنید و به نوشتن ادامه دهید.
"استوارت بیتی"، نویسندهی «وثیقه» و «دزدان دریایی کارائیب» دربارهی این کتاب اینطور گفته است: «کتابهای لیندا برای من خیلی مفید بودهاند. تمام کسانی که میخواهند روزی نویسنده شوند یا حتی کسانی که در حال حاضر به نویسندگی مشغولند باید تعریف او را از ساختار فیلمنامه و سیر تکاملی شخصیتها بخوانند.»
ویلیام کلی، نویسندهی برندهی اسکار برای فیلم «شاهد» نیز دربارهی این کتاب گفته است: «مختصر بگویم، این بهترین و مفیدترین کتابی است که دربارهی فیلمنامهنویسی خواندهام. چه نویسنده باشید و چه مشتاق به نویسندگی، خواندن این کتاب برای شما ضروری است.»