لوسی فیشر (1945) استاد مطالعات سینمایی در دانشگاه پیتسبرگ در ایالت پنسیلوانیای آمریکا است. حوزۀ مطالعاتی او طیف گستردهای از فیلمها را از دوران صامت تا ناطق و از سینمای روایی تا سینمای تجربی دربرمیگیرد. فعالیتهای او بیشتر در حوزۀ مطالعات فرهنگی و فمینیستی، نظریۀ فیلم، زیباییشناسی فیلم، زنان و فیلم، فیلم و ادبیات، و ارتباط بین فیلم و خودآگاه و میل است. سوای تألیف نُه کتاب، وی مقالات بسیاری نیز در نشریاتی همچون اسکرین، فیلم هسیتوری و سایت اند ساوند منتشر کرده است.
طلوع، آواز دو انسان یکی از مهمترین فیلمهای تاریخ و اولین فیلمی است که یک کارگردان آلمانی، یعنی فردریش ویلهلم مورنائو آن را در آمریکا ساخته است. ژانر این فیلم میان اکسپرسیونیسم آلمانی و ملودرام آمریکایی، آوانگاردیسم و داستان عامهپسند، سینمای صامت و ناطق در رفتوآمد است. تولید دستودلبازانه و مجلل در ساخت دکورهای عظیم و اختصاصی هم از دیگر دلایل شهرت طلوع است که تمام اینها باعث شد این فیلم به یکی از بلندپروازانهترین آثار هالیوود بدل شود. طلوع در ژرفترین و همزمان ابتداییترین لایههای معنایی، درامی است دربارۀ «گمشده و پیداشده». حتی عنوان فیلم نیز به بازگشت خورشید پس از پنهان شدن در شب اشاره میکند. این پویایی میان گمشده و پیداشده هم در عشق مرد به همسرش و هم در عشق زن به شوهرش تجلی پیدا میکند. از طرفی گوشهچشمی هم به از بین رفتن محبت مرد به زن شهری و جایگاه ویرانشدۀ زن شهری در انتهای ماجرا دارد.
مجموعۀ یک فیلم، یک جهان مشتمل بر تکنگاریهایی است دربارۀ فیلمهای نامی و اثرگذار تاریخ سینما. در انتخاب این کتابها نه فیلمهایی خاص و سلیقهای مشخص، بلکه اهمیت فیلم و کتاب مدنظر در اولویت است. هر کتابی از مجموعۀ یک فیلم، یک جهان میکوشد تا فیلم مورد مطالعهاش را به وسعت یک جهان ببیند.