استفن کینگ از تجربهی پنجاه سالهی خود برای خلق یک کتاب جدید به بهترین نحو استفاده کرده و اغلب مانند وسیلهای برای کشف ایدهها و سبکهای جدید در اشکال مشابه رمانهای ترسناک عمل میکند. در کتاب “اگر پای خون در میان باشد” چهار داستان جدید در قالب یک کتاب ارائه میشود که همگی الگوهای خاص و همیشگی استفن کینگ را با همان پیچیدگیهای همیشگیاش به همراه دارند.
در این کتاب، استفن کینگ، نویسندهی افسانهای، مجموعهای از چهار داستان جدید و حیرت انگیز – گوشی آقای هاریگان، زندگی چاک، موش و اگر پای خون در میان باشد – را ارائه میکند که هرکدام خواننده را به فضاهای شگفت انگیز و هراس انگیزی میبرند.
داستان گوشی آقای هاریگان سبک کلاسیک و همیشگی رمانهای استفن کینگ را حفظ کرده و با استفاده از فناوری، ارتباط با دنیایی فراتر از قبر را ایجاد میکند. ماهیت ترسناک این داستان نه به دنیای مردگان در قبرهایشان، بلکه به گوشیهای داخل جیب شخصیتها برمیگردد.
داستان زندگی چاک در واقع سه داستان مجزا در مورد زندگینامهی چارلز کرانتز است که به صورت برعکس روایت شده و از مرگ او آغاز میشود.
داستان موش هم زمینهای آشنا دارد که در آن یک نویسنده درگیر نوشتن یک داستان شده و چیزهای حیرت انگیزی را در ارتباط با دنیای اطراف تجربه میکند. این نویسنده که در طوفانی در خانهای جنگلی به دام میافتد، کمکم قادر به صحبت با یک موش و معاملهای جبران ناپذیر در ازای پول میشود.