انسان ها موجوداتی اجتماعی هستند: در این واقعیت ساده و آشکار هم مشکل و هم راه حل بحران تنهایی نهفته است. دکتر ویوک مورتی، نوزدهمین جراح کل آمریکا، میگوید که تنهایی یک مشکل جدید برای سلامت عمومی جامعه است؛ علت اصلی و عامل بسیاری از اپیدمی هایی است که امروزه جهان را فرا گرفته، از اعتیاد به الکل و مواد مخدر گرفته تا خشونت. او استدلال میکند که افسردگی، اضطراب و تنهایی نه تنها بر سلامت ما تأثیر میگذارد، بلکه بر تجربه فرزندانمان در مدرسه، عملکرد ما در محل کار، و احساس تفرقه و دوقطبی شدن در جامعه تأثیر میگذارد.
خبر خوب این است که با آگاهی از دلایل تنهایی میتوانیم راه حلهای خلاقانهای را برای کمک به خودمان و کسانی که دوستشان داریم بیابیم تا بر تنهایی غلبه کنیم. کتاب «باهم» روایتگرداستانهای الهامبخش و دلگرمکننده از افراد و جوامعی است که در حال برداشتن گامهای بزرگی هستند تا به دیگران نشان دهند که تنها نیستند.
دکتر مورتی با دلسوزی و امیدی بیپایان استدلالی قوی و قانعکننده برای این واقعیت میآورد چرا ما میتوانیم و باید دنیای صمیمیتری بسازیم.
در این کتاب چهار راهبرد کلیدی معرفی شده است. این راهبردهای کلیدی به ما کمک میکنند نه تنها به سلامت از بحران تنهایی عبور کنیم، بلکه دنیای اجتماعی آینده را نیز شفا بخشیم.
این چهار راهبرد عبارتند از:
۱. هر روز زمانی را با کسانی که دوستشان دارید بگذرانید. هر روز حداقل ۱۵ دقیقه را به برقراری ارتباط با کسانی که بیشتر به آنها اهمیت میدهید اختصاص دهید.
۲. روی یکدیگر تمرکز کنید. چندوظیفهای بودن را فراموش کنید و توجه کامل خود را به طرف مقابل بدهید، در صورت امکان تماس چشمی برقرار کنید و واقعا گوش دهید.
۳. تنهایی را بپذیرید. اولین قدم برای ایجاد ارتباط قویتر با دیگران، ایجاد ارتباط قویتر با خودتان است. مدیتیشن، دعا، هنر، موسیقی وبیرون رفتن از خانه، همگی میتوانند منابع آرامش و شادی شخصی شما باشند.
۴. کمک کنید و کمک بگیرید. خدمترسانی شکلی از ارتباط انسانی است که ارزش و هدف ما را در زندگی به ما یادآوری می کند. سرزدن به همسایهها، گرفتن مشاوره، حتی لبخند زدن به یک غریبه، همه میتوانند ما را قویتر کنند.
این کتاب برای همه کسانی است که میخواهند دنیا را به جای بهتری تبدیل کنند.