کتاب
جست‌وجوی پیشرفته
    ناشر
      پدیدآورندگان
        این کتاب را خوانده‌ام.
        0
        این کتاب را می‌خواهم بخوانم.
        0

        قصه های قرآن با نگاهی به مثنوی مولوی

        ناموجود

        مشخصات کتاب قصه های قرآن با نگاهی به مثنوی مولوی

        تعداد صفحات
        300 صفحه
        شابک
        9789644487170
        سال انتشار
        1396
        نوبت چاپ
        1
        قطع
        رقعی
        جلد
        شومیز

        دربارۀ کتاب قصه های قرآن با نگاهی به مثنوی مولوی

        کتاب " قصه‌های قرآن با نگاهی به مثنوی مولوی " نوشته‌ی "محمدرضا مرعشی‌پور" است. این کتاب اولین بار در سال 1396 به چاپ رسیده و 294 صفحه دارد.

        "محمدرضا مرعشی‌پور" در سال 1315 در شهر شوشتر متولد شد. او در زمینه‌ی مهندسی کشاورزی تحصیل کرده است. مرعشی‌پور به ادبیات عرب علاقه‌مند بود و بدون آنکه آموزش ببیند و استادی داشته باشد، در آن متبحر شد. او آثار باارزشی را به فارسی ترجمه کرده است و از مترجمان نام‌آشنای ایرانی به شمار می‌رود. این چهره‌ی ادبی را بیشتر با ترجمه‌ی هزارویک شب و تاریخ بیهقی می‌شناسند.

        مرعشی‌پور در کتاب " قصه‌های قرآن با نگاهی به مثنوی مولوی " به تفسیر داستان‌های قرآنی می‌پردازد. تاکنون آثار زیادی در جهت بررسی داستان‌های قرآنی تألیف شده‌اند. این کتاب کمی با دیگر کتاب‌های تألیفی در این حوزه متفاوت است. مرعشی‌پور در این کتاب از تفسیرهای مطرحی همچون سورآبادی و تفسیر طبری به همراه منابع تاریخی معتبری مثل تاریخ بلعمی بهره برده است. مفسران داستان‌های قرآنی را با سه رویکرد تحلیل می‌کنند. برخی این داستان‌ها را شرح وقایع تاریخی و حقیقی می‌دانند. تعدادی از مفسران به این داستان‌ها به دید داستان‌های نمادین و عارفانه نگاه می‌کنند و دسته‌ی سوم دیدی میان این دو دارند. همچنین او از شعرهای مولوی که الهام‌گرفته از این داستان‌ها هستند، نمونه‌هایی آورده است. در آغاز هر بخش، شعری مرتبط از مثنوی مولوی آورده شده تا برای خواننده تصویری شفاف از داستان ترسیم کند. مثنوی مولوی از ارزشمندترین آثار کهن ادبیات ایران محسوب می‌شود. آن‌چه این اثر تعلیمی را از دیگر آثار متمایز کرده، تأثیرپذیری از قرآن است.

        نظر خود را بنویسید:
        امتیاز شما به این کتاب
        ثبت نظر

        کتاب‌های مرتبط با کتاب قصه های قرآن با نگاهی به مثنوی مولوی