کتاب
جست‌وجوی پیشرفته
    ناشر
      پدیدآورندگان

        گاهی از میان سطرهای یک کتاب، انواع بوها و طعم‌ها بیرون می‌زند. فرقی نمی‌کند طعم کلوچهٔ مادلن باشد یا پختن و خوراندن خورشی از مغز مردان جهت آرام‌کردن مارهای سردوش پادشاه؛ مزه‌ها راهشان را باز می‌کنند و زیر زبان می‌دوند. رستهٔ «سطر‌هایی برای چشیدن» کتاب‌هایی را در بر می‌گیرد که یا در خوراک و خوردن نقش تأثیرگذاری دارند یا دستورپخت با چنان ظرافتی نقل شده است که دست‌کمی از ادبیات ندارد.